Първа работна среща по проект „We bike together“

В периода 20-22 февруари в Сан Фелиу, Испания се проведе първата работна среща по проект “ We bike together – Training and trail mapping in Europe“. На срещата присъстваха по двама представители на всички парнтьори, участващи в проекта.

По време на срещата бяха представени основните административни и финансови аспектни на проекта. Участниците се запознаха със системата за класификация на пътеки и маршрути MTB, както и с възможностите на GPS трасирането и дигиталното картографиране.

На втория ден от срещата всички представители на партньорските организации, уччастващи в преокта, се включиха в колоездаческа планинска обиколка по маршрута Sant Feliu – Cassà de la Selva  и обратно, като преминаха през маршрути с различна трудност и достъпност. Запознаха се с функционалностите на хендбайка и на планинския тандем с помощта на колоездачи с увреждания.

По време на третия ден партньорите разработиха насоки за маршрутизиране и картографиране на трасета за колоездене, подходящи за хора с увреждания.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>