В Лион се проведе заключителната конференция по проект S2A Sport

На 29 Ноември в Лион се проведе заключителната конференция по проект S2A Sport за спортни администратори. Участие в нея взеха 40 души от спортният сектор в Европа. НСА беше представена от доц. Иван Славчев, който ръководеше дейностите по проекта от страна на Академията.

 

На конференцията бяха представени резултатите от проведеното пилотно обучение във Финландия. В рамките на една седмица спортни администратори от цяла Европа бяха обучавани в избрани модули, създадени по резултатите от проекта. От българска страна участие взе Тодор Колев, който освен студент в НСА, е също и мениджър в Българската федерация по баскетбол. Присъстващите на конференцията участници в обучението поставиха много висока оценка, като изтъкнаха изрично големите ползи от курса, особено по отношение на изграждането на международни контакти и обмяна на опит със специалисти на сходни позиции от други страни.

 

Повече за проект S2A Sport: Целта е да бъде предложена програма за обучение по необходимите умения и знания за средното ниво на мениджмънт в спорта. Екипът по проекта включва партньори от 12 Европейски държави, като 4 от тях са международни организации, работещи в спорта на всички нива. Повече информация за проекта можете да намерите на неговият сайт:

www.s2a-sport.eu

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.