Ключова дейност 131 (КД131) е част от програма „Еразъм+“ и представлява образователна мобилност за граждани между Програмни страни (страни от Европейския съюз). Проектът предоставя възможност за краткосрочна мобилност на преподаватели от НСА “Васил Левски“ в друг Европейски университет, с който академията има сключено междуинституционално споразумение. Целта на мобилността е да бъдат изнесени лекции в конкретната област на знание.

!!! Участието в научни форуми, конференции и подобни събития не е допустимо и няма да бъде финансирано по програма „Еразъм+“.

Подаването на кандидатури и провеждането на селекционни процедури за преподавателска мобилност в програмни държави също се извършват от ЦМПД към НСА.

Програма “Еразъм+” предоставя възможност за мобилност с цел обучение или преподаване на преподаватели/служители от висшите учебни заведения в страната. Мобилността може да бъде осъществена в друга европейска страна-участничка в програмата и е с продължителност между 2 (без дните за път) и 5 дни.

Моля, запознайте се подробно с условията на програмата, критериите за селекция и необходимите документи за кандидатстване.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.