Стартира селекция за образователна мобилност по програма Еразъм+ за академичната 2018/2019 година

Кандидатстване по програма Еразъм +

за академичната 2018/2019 година

НСА обявява покана за кандидатстване за период на мобилност по програма Еразъм + към студенти, преподаватели и неакадемичен персонал.
Срокът за подаване на документи за кандидатстване е 17 октомври. Документите се подават в Еразъм офиса на НСА (V етаж, стая 504).
Селекционната процедура обхваща както мобилности към страни на ЕС, така и страните извън ЕС, които са одобрени за тази година (Сърбия, Университет Ниш и Китай, Спортен университет на Пекин). Спортният университет на Пекин предвижда специално изискване за мобилност на преподаватели и докторанти (без студенти на степен Бакалавър и Магистър).
Информация относно процедурата на кандидатстване може да се намери на всички информационни табла в академията, както и на страницата на Еразъм НСА –
 Untitled
Информационна среща с преподаватели и студенти, които се интересуват от възможностите на програмата ще се проведе на 26 септември в Библиотеката на НСА от 13.00 до 13.30 ч. Въпроси, свързани с кандидатстването, може да задаване и на Еразъм експертите към Международния офис (504, 505)
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.