Мобилност извън ЕС

Ключова дейност 171 (КД171) е част от програма „Еразъм+“ и представлява образователна мобилност за граждани между Програмни и Партниращи държави извън ЕС: Азия, Африка, Америка, страните в съседство с ЕС. Така програма „Еразъм +“ предлага възможности да се разшири географския обхват на обмена извън Европа, с цел популяризиране на европейското образование в другите части на света. Партниращи държави са тези, които не са членки на ЕС и се явяват партньори на програмата.

Проектът предоставя възможност за краткосрочна мобилност на преподаватели от НСА “Васил Левски“ в университет-партньор по програмата. Целта на мобилността е да бъдат изнесени лекции в конкретната област на знание, договорена с партньорския университет.

Участието в научни форуми, конференции и подобни събития не е допустимо и няма да бъде финансирано по програма „Еразъм+“.

Подробна информация относно участващите страни в проекта, областите на знание, свободните мобилности, тяхната продължителност и условия за финансиране можете да получите от служителите на ЦМПД. Подаването на кандидатури и провеждането на селекционни процедури за преподавателска мобилност в програмни държави също се извършват от ЦМПД към НСА.

Моля, запознайте се подробно с условията на програмата, критериите за селекция и необходимите документи за кандидатстване.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.